Veneto - vindistrikt

Veneto - vindistrikt

Efter at have holdt ferie i Italien i 15 år, besluttede vi os for at importere vores egen vin.

Vi har valgt at begrænse os til Veneto området, da udvalget af vine i dette område er meget spændende og der er mulighed for forskellige vine, alt efter hvor i Veneto vinen kommer fra. 

Vi importerer udelukkende vin af høj kvalitet fra små producenter, hvor håndværket er i top og hvor druerne plukkes i hånden.

 

Vinen kommer direkte fra små producenter.

 
Vinmark i Veneto

Vinmark i Veneto

Hos os køber du kvalitetsvine, direkte fra små producenter, primært fra Veneto området i Norditalien. Vi importerer vores vine direkte fra producenterne. Dette sikrer dig gode vine til fornuftige priser. Produktionen på de enkelte vingårde er lav og der høstes udelukkende pr. håndkraft, hvilket sikrer, at kun de bedste druer bliver brugt i produktionen. Flere vine har opnået fine priser gennem tiden. Bl.a. blev Leone Zardini Amarone 2005 årgangen kåret til Europa's bedste rødvin i 2012 af Mundus Vini.

Fordi vi handler med små producenter, risikere vi at enkelte vine er udsolgt og derfor ikke kan skaffes før næste produktion er klar.

Ved afhentning kan man købe 1 flaske ad gangen.

Ved forsendelse skal man købe hele kasser á 6 stk. - Ved køb af 6 stk. gives 10% rabat, som er fratrukket prisen i shoppen.